Dagplejen

Lidt om min dagpleje:

I som forældre skal være tryg ved at aflevere jeres barn hos mig i dagpleje. Derfor er det vigtig at vi får det bedste samarbejde om jeres barn. Jeg går ind for åbenhed og ærlighed.

 

Hverdagen i Dagplejen Mariehønen 

I en rolig hverdag, med faste rutiner vil der være masser af hygge og omsorg. Ingen stress og jag. Jeg går ind for at børnene skal have en stille og rolig start på institutionslivet. I de trygge rammer er der rig mulighed for at lære og udvikle færdigheder.

Vi vil kigge/læse bøger, danse til musik,  synge, slå koldbøtter og ikke mindst lege.

Vi vil selvfølgelig være ude når vejret er til det. Jeg har en dejlig lukket have, hvor der bla. er sandkasse. gynger og trampolin. Hvis vi skal prøve lidt andet en dag, ligger der en  fin legeplads for enden af vejen, hvor der osse er mulighed for at spise madpakken. En tur til NBV og kigge de mange spændende dyr samt fodre ænder i parken er også på programmet. Gåture i området eller blot lege hjemme i haven med scootere, sandkasse, sæbebobler eller hvad humøret er til  🙂

dagpleje_sandkasse børnepasning

 

Like eller følg gerne Dagplejen Mariehønens Facebookside som du finder HER

Her vil der løbende blive opdateret om hverdagen og evt nyheder. Eventuelle ledige pladser i dagplejen vil der også blive informeret om.